Monday, 21 March 2011

akU jatuh cinta Pada eROBIK a,k.a menari

 Assalamualaikum


SAYE MAU KURUS

          entry  kali nie pasal satu hobi aku yang buat aku jatuh cinta sangat,,iaitu erobik aku tak tau nak panggil erobik ke kelas tarian tah, sebab die bukan mcm erobik yang tradisonal tue, nie macm campur modern dance dengan erobik la kot ,,,tapi bagi firasat aku ,aku panggil kelas tarian erobik hahah lengkap kan,,,aku suke giler tahap gaban tiap ari isnin dan rabu akan ade kelas erobik nie ,tapi disebabkan aku ari-ari kelas yang free ari isnin aku pun g jela, petama kali aku g erobik memang giler la peluhan air peluh tue keluar bagai mencurah-curah di daun keladi gitu,penat weh memang aku rasa nak mengalah la kan (dapat tak korang bayangkan aku dahla plus size model menari tarian arab ) 

GELEK-GELEK (NIE BUKAN SAYE HAHA)
             haha,,,memang bukan bayangan weh aku memang menari tarian arab memula tue,pastu bollywood plak,cine pun ade vietnam pun ade memang lengkap la, yang best sekali tenaga pengajar die tue sekssi haha i like kak efah nama die (aku bukan lesbian aku beridam nak jadi seksi haha kene laknat allah baru tau) aku g erobik sebenarnya nak kuruskan diri je ,tapi lama-lama aku jatuh cinta rasa puas je bile menari, aku terpikirkan  patutla kawan-kawan aku dulu-dulu suke gi clubbing kan ,bile kite menari tue kite dah tak ingat dunia la wei rasa music mengusai diri kaki yang kaku pun terkinja-kinja dah tengok orang len pusing-pusing ko tunggu apa lagi pusing la kan cik gayah oi haha, tapi berbeza la g clubbing nun cik gayah kite kene bertolak-tolak ,tergesal sana sini dengan kaum lelaki yg hidung berbelang-belang ,pakai baju lagi seksi dari kak efah jurulatih erobik aku kan (kalu tak nah tgk orang clubbing tengokla gerak khas selalu depa wat penyamaran dalam club malam xde ke episod len bosan aku nengok) aku nak amik gambar tadi tapi disebbkan semua agak hot tak perlu la amik gambar NIe HANYA EROBIK GOLONGAN DEWASA 18sX perempuan sahaja ok .


CONTOH MCM NIE LA MENARI DALAM STUDIO (NIE AKU AMIK GAMBAR gogGLE )


2 comments:

cicihah umiko said...

sukung..... i like too
lets dance together...
shake ur bady..yeahhhhhhh

HOuse Of Love said...

shake2 huhu tarian seksi ciciah umiko teringin nak tgk lagi hahha