Wednesday, 16 March 2011

KAWAN-KAWAN DAH KAWIN KITE BILE LAGI

 Assalamualaikum.
                

                   kawan-kawan baik dah kawin ,,,,,kite bile lagi haha, mesti korang pun mcm aku kan (kalu yang single je la) terpikir bila agaknya nak berkahwin mcm orang lain, semua dah ade suami, ade isteri yang bertunang pun dah ade,dapat baby pun ade, umur Kite makin bertambah betul tak? (baik korang angguk kepala) cik gayah, cik peah semua kite nie xde market ke hah? , tibe-tibe cik peah dalam ym saya ckp kat saya wahai chocaltcinta bukan saya nak menyinggung anda tapi anda perlu kuruskan badan anda yang chubby tue orang-orang kedah tak suke yang chubby-chubby , dalam hati patutla masa aku duk shah alam dulu laku la gak kan ,,,org shah alam said Chubby is sexsy hahha . tapi bila tah nak kurus ,kalu tak kurus xde orang nak boleh ke mcm tue ha..nie zaman Moden la cik gayah sekelian pelik sungguh la depa nie nak had kurus-kurus ja ,,xpa la malas la nak bagi kurus i nak ikut kata org shah alam chubby is sexsy kalu cik gayah nak kurus,biar cik gayah je kurus ,, NAH TARAAA GAMBAR KAWAN-KAWAN YG DAH KAWIN HEHE (MY BFF) 


NIE GAMBAR HAKU...



nie la pengantinnya,, tahUN lepas kawin hehe FAIZAH DAN HAFIZ

 
KAMI ADALAH KAWAN SELAMANYA UITM PUNCAK PERDANA

hantu -hantu


dalam gambar nie tinggal saya dan baju merah tudng merah  itu je single yg len dah berpunya hehe

nie belakang pengantin tgk panjang kain pengantin 

AKU CHUBBY WEK BIAR PI LA

YANG RAMBUT KERINTING (ZATI) PAKWE DIE YG BAJU MERAH TUE

SEMUA TEMPAT YG SAMA SB MALAS NAK BANGUN

JANGAN LUPE YG SINGLE TUDUNG MERAH DAN PURPLE HAHHA






3 comments:

Anonymous said...

hahaha...promote aku... kesian aku kn..hahaha

cicihah umiko said...

heloo bFF....cpt le kwin, kami xnk langkah bendul..BTW cute blog..jeles wa ni taw...

FuLL Of Love said...

anonymous : nie i dah promote la hahha sapa2 nak berkenalan dengan kami sila sila hahahh P


ciciah: bff oi ang kawin lu aku lambat g ,,,hahha cuzen aku tolong olah blog bagi jadi sebegini rupa tapi mcm skema sikit pun ade header aku biase ja